فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست

سردار شریف: جنگ ترکیبی مانند دوران دفاع مقدس نابرابر است

سردار شریف با اشاره به اینکه جنگ ترکیبی امروز مانند دوران دفاع مقدس نابرابر است گفت: در جنگ ترکیبی ، آرایش آفندی و تهاجمی علیه دشمن دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره رسانه ابوذر اظهار داشت: در آستانه نیمه شعبان شاهد برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر هستیم. بسیج در این حوزه خطیر و تاثیرگذار به صورت جدی حضور دارد و امید است در این جنگ رسانه‌ای مثل دفاع مقدس با پشتیبانی ملت بزرگ ایران و هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی بار دیگر شاهد پیروزی باشیم.

 

سردار شریف افزود: این جنگ رسانه‌ای همانند دوران دفاع مقدس نابرابر است. امروز هم رسانه‌های ما با امپراتوری رسانه‌ای دشمن قابل مقایسه نیستند.

 

سردار شریف اضافه کرد: طبق آمار جمهوری اسلامی ۶۴ درصد بیش از رژیم پهلوی و کشور‌های همسایه به زنان و دختران توجه کرده و می‌کند. این موضوع نقطه قوتی برای ماست اما چرا تلاش می‌کنند آن را به نقطه ضعف تبدیل کنند.

 

وی با اشاره به نقشه ها و توطئه های مستمر و زنجیره ای دشمنان انقلاب و نظام علیه ملت ایران و برخی ضعف های رسانه ای در مقابله موثر با خط رسانه ای و عملیات روانی دشمن تصریح کرد: باید در حوزه رسانه فکری کنیم چراکه برخی، ناجوانمردانه امثال ماجرای مسمویت دانش آموزان را به سپاه مرتبط می‌کنند؛‌ البته دلیلش این هم هست که طراحی‌های دشمن در طول این ۴۵ سال به سد بزرگ و قدرتمند سپاه برخورد کرده است لذا باید از همراهان داخلی دشمن پرسید، شما که هستید؟ کجا را هدف گرفتید؟ تکلیف دشمن مشخص است، اما ناراحتی ما این است که آن‌هایی که در داخل هستند در پازل دشمن فعالیت می‌کنند.

 

سردار شریف در پایان با تاکید بر اهمیت عملیات آفندی علیه دشمن در فضای جنگ شناختی و ترکیبی خاطرنشان کرد: در حوزه رسانه ای عموما آرایش دفاعی داشته ایم اما الزامات جدال در جنگ ترکیبی اقتضاء می کند آرایش تهاجمی و آفندی به دشمن دستور کار اصحاب رسانه و فعالان شبکه های اجتماعی و فضای مجازی قرار گیرد. در عین حال تلاش دشمنان بی‌اثر و بی نتیجه است و راه به جایی نخواهد برد و به فضل الهی ملت ایران انها را به عقب خواهند راند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار